Oisu33 Napisano 10 Marca 2023 Share Napisano 10 Marca 2023 Kupię gotowe modele Albatrosa B.II Melius Manu 1/32. Potrzebuję 3 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BORYS1971 Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 Chyba nie do zdobycia . Też szukam tego zestawu. Kontaktowałem się z jednym Panem z rodziny Pana Kajetana , miał spróbować czegoś poszukać w spuściźnie po Panu Kajetanie , ale niestety już się nie odezwał. Chyba nie masz szans na zdobycie tego zestawu... W sumie to wystarczyły by i jakieś dokładniejsze rysunki , szczególnie chłodnicy , albo najlepiej kopia tego zestawu : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 @BORYS1971- a ja zamawiałem kiedyś w MeliusManu, ale nie znam historii o której piszesz, mógłbyś coś więcej napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 (edytowane) 21 godzin temu, pmroczko napisał: ...zamawiałem kiedyś w MeliusManu, ale nie znam historii o której piszesz.... https://www.facebook.com/meliusmanu/posts/pfbid02LZXNa7zwukaatxKe1Q8RmSuCuB6PChVr5qoTeUxi8y3yquAo9NnJ3hXJPEBLD5M3l?__tn__=-R po prostu jak to w małej firmie twórca-pasjonat zmarł więc firma zakończyła działalność - smutne życiowe realia Edytowane 30 Maja 2023 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi