socjo1 Napisano 10 Kwietnia 2023 Napisano 10 Kwietnia 2023 Cześć, Czy któryś z Kolegów nie dysponuje może skanem / fotografiami kokpitu Mossie XVI PR lub pokrewnych? Pewnie takie można znaleźć w publikacjach SAM datafile lub Waliant Wings. Kupiłem sobie nowe Mosquito z Airfixa i chciałbym skonfrontować parę rzeczy. Z góry serdecznie dziękuję Michał Cytuj
boberm1 Napisano 11 Kwietnia 2023 Napisano 11 Kwietnia 2023 W dniu 10.04.2023 o 11:21, socjo1 napisał: Cześć, Czy któryś z Kolegów nie dysponuje może skanem / fotografiami kokpitu Mossie XVI PR lub pokrewnych? Pewnie takie można znaleźć w publikacjach SAM datafile lub Waliant Wings. Kupiłem sobie nowe Mosquito z Airfixa i chciałbym skonfrontować parę rzeczy. Z góry serdecznie dziękuję Michał Nie wiem czy to pomoże , ale .....to wszystko co mam . 1 Cytuj
socjo1 Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Napisano 11 Kwietnia 2023 Zawsze to coś, wielkie dzięki! Cytuj
socjo1 Napisano 12 Kwietnia 2023 Autor Napisano 12 Kwietnia 2023 5 godzin temu, em napisał: Sam Publication jest trochę dla Ciebie. Nawet mnie już Dobra Dusza poratowała . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi