socjo1 Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 Cześć, Czy któryś z Kolegów nie dysponuje może skanem / fotografiami kokpitu Mossie XVI PR lub pokrewnych? Pewnie takie można znaleźć w publikacjach SAM datafile lub Waliant Wings. Kupiłem sobie nowe Mosquito z Airfixa i chciałbym skonfrontować parę rzeczy. Z góry serdecznie dziękuję Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 11 Kwietnia 2023 Share Napisano 11 Kwietnia 2023 W dniu 10.04.2023 o 11:21, socjo1 napisał: Cześć, Czy któryś z Kolegów nie dysponuje może skanem / fotografiami kokpitu Mossie XVI PR lub pokrewnych? Pewnie takie można znaleźć w publikacjach SAM datafile lub Waliant Wings. Kupiłem sobie nowe Mosquito z Airfixa i chciałbym skonfrontować parę rzeczy. Z góry serdecznie dziękuję Michał Nie wiem czy to pomoże , ale .....to wszystko co mam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2023 Zawsze to coś, wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 12 Kwietnia 2023 Share Napisano 12 Kwietnia 2023 Sam Publication jest trochę dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 12 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2023 5 godzin temu, em napisał: Sam Publication jest trochę dla Ciebie. Nawet mnie już Dobra Dusza poratowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi