Sjmport Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 Drodzy Bracia i Siostry w modelarstwie! Zwracam się do Was z apelem: Polska firma Red Tank Miniatures potrzebuje wsparcia! Kupcie choć jeden z wielu produktów! Ja sam miałem okazję je mieć w łapkach i potwierdzam ich wysoką jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 Niech wrócą na Allegro, bo jak byli to chetnie kupowałem a z pośrednika i to ceny z kosmosu się robią, życzę jak najlepiej bo oferta ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Kwietnia 2023 Share Napisano 11 Kwietnia 2023 Transporter SKOT z wieżą w 1/35- bardzo chętnie nabędę w niedużej promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2023 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Transporter SKOT z wieżą w 1/35- bardzo chętnie nabędę w niedużej promocji. Wysłałem bezpośredni namiar do firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 11 Kwietnia 2023 Share Napisano 11 Kwietnia 2023 5 godzin temu, robertmodelarz napisał: Transporter SKOT z wieżą w 1/35- bardzo chętnie nabędę w niedużej promocji. A jest w ofercie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Kwietnia 2023 Share Napisano 11 Kwietnia 2023 6 godzin temu, FAHR napisał: A jest w ofercie? Niestety nie- był tylko zwykły https://www.mojehobby.pl/products/SKOT-1-41391011.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 12 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2023 Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi