Artur Wałachowski Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) ... Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Jak zwykle, mega jakość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 spoko ale te gąsienice dziwnie wyglądają, takie mam odczucie. Mimo wszystko jestem mega fanem twojego warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Na pierwszym i trzecim zdjęciu widać film od kalkomanii przy nazwie pojazdu "Greif". Szpeci to trochę wizerunek pojazdu dowodzenia Rommla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Jest świetny! Naprawdę ładny zanim ja zacznę takie robić to jeszcze trochę minie Mam pytanie czym robiłeś te zacieki i plamy Pewnie rozcienczonymi olejnymi, ale pytam dla pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 22 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Mam pytanie czym robiłeś te zacieki i plamy Pewnie rozcienczonymi olejnymi Tak,dokładnie olejami,Van Gogha i 502 abteilung,mieszanymi w różnych proporcjach. Na pierwszym i trzecim zdjęciu widać film od kalkomanii Stary model Dragona,grubość kalkomani przerosła mnie i zestawy mikro set niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 świetny!! ale na gąsienicach rdza! ogólnie ślady eksploatacji są wyśmienite! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Model jak zwykle w Twoim wykonaniu na wysokim poziomie. Musze sprawdzic w domu, ale pomijajac grubosc kalek Dragon walnal babola, bo w orginale napisy Greif na obu burtach roznily sie, ten po prawej byl bez czerwonego wypelnienia zdaje sie. No i z samym weatheringiem mogles inaczej zaszalec bo obiacia sa dosc tendencyjne - europejskie, i troszke nie pasuja mi do tego akurat egzemplarza. Osobiscie widzialbym bardziej zroznicowana powierzchnie calosci a obicia delikatniejsze (moze przy wiekszym zroznicowaniu calej powierzchni bylyby mniej rzucajace sie w oczy)... tu moze niezbyt wyrazna fota ale wg mnie fajny material wyjsciowy do myslenia o efektach w tym przypadku. Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Nie uwierzysz Artur, ale nawet nie patrzę na zdjęcia i już mogę napisać, że cudownie model wygląda. PS: właśnie zobaczyłem zdjęcia Na Boga Artur zlituj się i załóż wątek warsztatowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 22 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Dragon walnal babola, bo w orginale napisy Greif na obu burtach roznily sie, ten po prawej byl bez czerwonego wypelnienia zdaje sie. Zgadza się w starej Tamiyi sa prawidłowe kalki,ale nie miałem ich,z jednej strony powinny być same białe obrysy. No i z samym weatheringiem mogles inaczej zaszalec Mogłem,niby zawsze można,ale to był szybki projekt handlowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 fakt kalki dragon dał fatalne niedosć że złe to jeszcze grube, ale itak sovie poradziłeś.Co mi się podba w szczegółności to że model nie jest taki wypłowiały. Malowanie jak na projekt szybki handlowy jest pierwsza klasa i nabywca bedzię/jest zadowolony. Bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 takiego zonka można złapać po tych zdjęciach Model "wyśmienity" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 bo obiacia sa dosc tendencyjne - europejskie, ale to...o odgłos paszczą nie chodzi ? Możesz drogi Pawle rozwinąć to określenie "europejskie", tylko tak wiesz, jak chłopu za miedzą;) Modelik smakowity. p.s. Arturze, pewnie nie dasz się namówić na zmianę teł(?) do zdjęć, zauważyłem, że te jasnoniebieskie przekłamują kolory dolnych partii modelików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi