Pafica Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Efekt 2 godzin roboty(co zresztą widać) Taka odskocznia od IV, StuGów i KW. Model jak to airfix, ale gąski to przegięcie-twarde jak plastikowe i o dużo za krótkie-stąd tak mocno go wybrudziłem by to zamaskować. Brudzing to piasek z budowy(miękkii) i farby akwarelowe oraz nieco vikolu. Jeden z niewielu współczesnych, które mi się podobają, ale na pewno nie ostatni. Chyba skuszę się na Dingo z Revella, jest śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 że tak powiem wjechał w niezłe błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Pafica Szczerze, to szkoda tracić czasu, na złom od Airfixa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Nieźle zabrudzony, ale twoje poprzednie modele bardziej mi się podobają. Jeden z niewielu współczesnych, które mi się podobają, ale na pewno nie ostatni Jakie następne? Może jakaś Merkava? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 ACE też już robic Scimitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Airfix dobry jest jako wraki na dioramce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 22 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Pafica Szczerze, to szkoda tracić czasu, na złom od Airfixa... Model dostałem jako prezent chyba ze 5 lat temu, a że prościutki postanowiłem wykorzystać do testów brudzingu. Nieźle zabrudzony, ale twoje poprzednie modele bardziej mi się podobają. Mi też ten się nie podoba, ale pierwsze koty.... Jeden z niewielu współczesnych, które mi się podobają, ale na pewno nie ostatni Jakie następne? Może jakaś Merkava? Póki co zaopatrzony jestem w bradleya i mardera 1 revella. Poluję też na dingo. Merkava też mi się podoba, ale mam inne priorytety. Airfix dobry jest jako wraki na dioramce To prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Nie zgadzam się! 2 modele są ok - Opel Blitz oraz Jeep ;) GMC tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicher Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Czy możesz mi napisać jaką techniką robiłeś na nim błoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Myślę, że łatwo: wsiąść, zapalić i dawaj w największą kałużę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 25 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Smarujemy cały układ jezdny vikolem, i przyklejamy piasek. Czekamy aż wyschnie i nieco zdrapujemy. Potem poprawiamy farbą akwarelową. Koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wicher Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi