Zbyszek Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Zabieram się za takiego tygryska. Nie jest zbyt wysokiego poziomu ale chce ich skleić kilka w 1:72 Gąsienice to istny horror dla ziemniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 No to powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 22 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Dzięki przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Spoko zobaczymy jak ci to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 23 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Oby jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Ostatnio też go robiłem. Dno i 5 metrów mułu Ale na crashtest jak znalazł. Gąsienice to istny horror dla ziemniaka. I do tego za krótkie. Stękałem, prychałem a i tak nie udało mi się ich ładnie połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Powoli do przodu A tu koła Jeszcze będą poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2008 I jeszcze kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2008 A tu wieża na dzisiaj pracy koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzemoch Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Szybko ci idzie i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 11 Września 2008 Autor Share Napisano 11 Września 2008 Szkołą,szkoła i jeszcze raz szkołą praca się wlecze powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 Całość wygląda bardzo schludnie, ale szkoda, że zdjęcia takie ciemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 11 Września 2008 Autor Share Napisano 11 Września 2008 Trochę lepsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 24 Września 2008 Autor Share Napisano 24 Września 2008 Ostatnio też go robiłem. Dno i 5 metrów mułu Ale na crashtest jak znalazł.Gąsienice to istny horror dla ziemniaka. I do tego za krótkie. Stękałem, prychałem a i tak nie udało mi się ich ładnie połączyć 100% racji z gąsienicami, istny koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Obawiam się że koszmar to Twoje malowanie, wygląda to jakbyś lał prosto z puszki farbę na model, wszystko zalane. Zmyj to i próbuj jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 24 Września 2008 Autor Share Napisano 24 Września 2008 Po długich pracach tygrys został sklejony. Malowanie jest z walk w Normandii nałożyłem mu mały kamuflaż. Więcej zdjęć w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 troszku się świeci i wyżucił bym to białe włosie z kół pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi