martinello Napisano 27 Kwietnia 2023 Share Napisano 27 Kwietnia 2023 Co do zbliżeń... Na tle bardzo dobrze zrobionego modelu straszą k-emy wieżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 27 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2023 10 minut temu, Endrju napisał: Ale skromniś z Ciebie. Te zbliżenia są bardzo dobre. Pokazują wszystko co mają pokazać. Podobno zawsze wszystko można zrobić lepiej ale my tu generalnie nie wypowiadamy się na temat Twoich zdjęć tylko na temat Twojego modelu. Tak trzymaj. Ponownie dziękuję za miłe słowo. To jednak nie kwestia skromności, ale wymagań. Jak słusznie zauważyłeś modele zyskują bardzo przy fotografowaniu ich z bliska, pokazując tą całą drobiazgową pracę. Niestety do tego najlepiej nadają się obiektywy z trybem macro, które są w stanie zapewnić ostrość w całym kadrze. Telefony niestety słabo w tym zakresie Gdybyś otworzył te zdjęcia (zbliżenia) na dużym monitorze dostrzegłbyś, że są niestety niechlujne - mimo, iż trochę z nimi się w odpowiednim programie do obróbki napracowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 27 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2023 (edytowane) Dziękuję za opinię. Możesz rozwinąć z tymi k-emami ? Zbieram wszelkie uwagi - krytyczne tym bardziej Edytowane 27 Kwietnia 2023 przez Sebastian76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 27 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2023 19 minut temu, martinello napisał: Co do zbliżeń... Na tle bardzo dobrze zrobionego modelu straszą k-emy wieżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 27 Kwietnia 2023 Share Napisano 27 Kwietnia 2023 Jasne K-emy, a szczególnie półcalówka są bardzo mydlane i na dodatek pomalowane bardzo "płasko", bez wyciągnięcia szczegółów. Dlatego pozwoliłem sobie użyć określenia "straszą". Temu k-emowi bardzo też przydałaby się chłodnica oddzielona od lufy - jak np. w tym aberze -> https://www.mojehobby.pl/products/U.S-.50-Cal.-Browning-M2-HB-Machine-Gun-Barrel.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 27 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2023 (edytowane) 31 minut temu, martinello napisał: Jasne K-emy, a szczególnie półcalówka są bardzo mydlane i na dodatek pomalowane bardzo "płasko", bez wyciągnięcia szczegółów. Dlatego pozwoliłem sobie użyć określenia "straszą". Temu k-emowi bardzo też przydałaby się chłodnica oddzielona od lufy - jak np. w tym aberze -> https://www.mojehobby.pl/products/U.S-.50-Cal.-Browning-M2-HB-Machine-Gun-Barrel.html Wielkie dzięki Czyli się tak nie wycierają jak broń ręczna . Brakło reserchu Fototrawiona pięćdziesiątka - bajka - na pewno w kolejnym spróbuję:) Edytowane 27 Kwietnia 2023 przez Sebastian76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 27 Kwietnia 2023 Share Napisano 27 Kwietnia 2023 Widzi mi sie Zwłaszcza ze uwielbiam ta modyfikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 27 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2023 2 godziny temu, jonathan napisał: Widzi mi sie Zwłaszcza ze uwielbiam ta modyfikacje Dziękuję - Faktycznie te teciaki wyglądają jakoś bardziej rasowo po tych modernizacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 28 Kwietnia 2023 Share Napisano 28 Kwietnia 2023 14 godzin temu, Sebastian76 napisał: Dziękuję - Faktycznie te teciaki wyglądają jakoś bardziej rasowo po tych modernizacjach. No to masz spore pole do popisu. Bliski wschod, Afryka. W izraelu tez kilka rodzajow tirana. Ja rok temu poczynilem wlasnie takiego jak Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 28 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, jonathan napisał: No to masz spore pole do popisu. Bliski wschod, Afryka. W izraelu tez kilka rodzajow tirana. Ja rok temu poczynilem wlasnie takiego jak Ty Dokładnie Tiran 5 (T-55) i Tiran 6 (T-62) - Na pewno będą na liście. Póki co nadrabiam Stug`a III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 28 Kwietnia 2023 Share Napisano 28 Kwietnia 2023 Bardzo fajnie zmalowany! I plus za duperelki, zawsze dobrze wpływają na końcowy efekt Jedynie jak koledzy pisali, trochę gąski nie teges, ale nie ma źle. Prosi się o podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 28 Kwietnia 2023 Share Napisano 28 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Sebastian76 napisał: Dokładnie Tiran 5 (T-55) i Tiran 6 (T-62) - Na pewno będą na liście. Póki co nadrabiam Stug`a III A i Tirany 4 i 5 mozna podzielic na zwykle i sharir. Wczesne, poznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 29 Lipca 2023 Share Napisano 29 Lipca 2023 Zbliżenia to miazga! Super wyszło. Jedynie numer na czarnej tabliczce nie jest brudny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 30 Lipca 2023 Autor Share Napisano 30 Lipca 2023 17 godzin temu, Michal_1981 napisał: Zbliżenia to miazga! Super wyszło. Jedynie numer na czarnej tabliczce nie jest brudny... Bardzo dziękuję Każde miło słowo sprawie mi ogromną radość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 30 Lipca 2023 Autor Share Napisano 30 Lipca 2023 17 godzin temu, Michal_1981 napisał: Zbliżenia to miazga! Super wyszło. Jedynie numer na czarnej tabliczce nie jest brudny... Bardzo dziękuję Każde miło słowo sprawie mi ogromną radość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi