DarkWing Napisano 20 Maja 2023 Share Napisano 20 Maja 2023 (edytowane) Model Razor Crest z filmu StarWars - Mandalorian. Jest to Revell w skali 1:72. Powierzchnia statku jest malowana aluminium chociaż na zdjęciach tego nie widać - wygląda jak szary... Troszkę zróżnicowałem powierzchnie według własnego uznania... Na koniec zwyczajowo zdjęcie, tym razem a'la kadr z filmu. Znalazłem w sieci zdjęcie przedstawiające Mandalorianina więc użyczyłem mu mój model... Edytowane 20 Maja 2023 przez DarkWing 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 20 Maja 2023 Share Napisano 20 Maja 2023 Popraw tytuł wątku bo ci jakieś Wojny w Stawie wyszły: Staw Wars - Razor Crest - Revell - 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 20 Maja 2023 Autor Share Napisano 20 Maja 2023 dzięki za czujność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 20 Maja 2023 Share Napisano 20 Maja 2023 Fajnie wyszedł, brudzenie nieprzesadne, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi