Thalgonis Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 Ciałko, uzbrojony w cztery działka 20 mm (FlaK 38/L65) pojazd, został wprowadzony do służby w 1944 roku. Wykorzystywano w nim podwozie wyremontowanych (w Żaganiu - Ostbau Sagan) Panzerkampfwagenów IV. Stare Kino ;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 Z tego co widziałem w kolekcji twoich modeli, to miałeś lepsze wykonania. Nie mówię że jest źle, ale ten na szczycie nie jest. Co nie zmienia faktu, że całkiem fajny pojazd i całkiem niezły model wyciągnąłeś z tego starego pudła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 Model wyszedł ładnie, ale oglądając warsztat (malowanie i brudzenie zawieszenia)myślałem, że będzie rewelacja, niestety nie wszystko tak fajnie wyszlo. Nie wiem czy to przez zdjęcia, ale jakoś znikło te fajne cieniowanie które było w warsztacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi