Hypnos Posted May 23 Share Posted May 23 No i model zakończony. Myślę, że po kilku latach przerwy dramatu nie ma, ale jest jeszcze nad czym popracować. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypnos Posted May 23 Author Share Posted May 23 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal0281 Posted May 23 Share Posted May 23 3 godziny temu, Hypnos napisał: No i model zakończony. Myślę, że po kilku latach przerwy dramatu nie ma, ale jest jeszcze nad czym popracować. Liczy się, że model zrobiony! Jestem pozytywnie zaskoczony, że udało się jakoś wyprowadzić kolory. "Brązowy" już tak nie bije czerwienią po oczach jak na warsztacie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypnos Posted May 23 Author Share Posted May 23 19 minut temu, michal0281 napisał: Liczy się, że model zrobiony! Jestem pozytywnie zaskoczony, że udało się jakoś wyprowadzić kolory. "Brązowy" już tak nie bije czerwienią po oczach jak na warsztacie. Zrobiłem korektę malowania, resztę roboty zrobiły olejne zabiegi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypnos Posted May 29 Author Share Posted May 29 Wstawiam parę fotek na jaśniejszym tle. Poprzednim brakowało trochę ostrości. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted May 29 Share Posted May 29 (edited) Ogólnie lepiej niż na czarnym , choc zdjęcia za bardzo przeswietlone i tu np szew na lufie widać, i wszystko będzie lepsze niż gruba antena z pudełka Edited May 29 by Evildead Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted May 30 Share Posted May 30 A mi się podoba ten model choć antena za gruba to fakt. Zdjęcia na białym tle lepsze. Następnym razem weź duży kawałek kartonu. Połowę arkusza przyklej taśmą klejącą do stołu a resztę podwiń do góry. Nie będziesz miał efektu pudełka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts