Hypnos Napisano 23 Maja 2023 Share Napisano 23 Maja 2023 No i model zakończony. Myślę, że po kilku latach przerwy dramatu nie ma, ale jest jeszcze nad czym popracować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hypnos Napisano 23 Maja 2023 Autor Share Napisano 23 Maja 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 23 Maja 2023 Share Napisano 23 Maja 2023 3 godziny temu, Hypnos napisał: No i model zakończony. Myślę, że po kilku latach przerwy dramatu nie ma, ale jest jeszcze nad czym popracować. Liczy się, że model zrobiony! Jestem pozytywnie zaskoczony, że udało się jakoś wyprowadzić kolory. "Brązowy" już tak nie bije czerwienią po oczach jak na warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hypnos Napisano 23 Maja 2023 Autor Share Napisano 23 Maja 2023 19 minut temu, michal0281 napisał: Liczy się, że model zrobiony! Jestem pozytywnie zaskoczony, że udało się jakoś wyprowadzić kolory. "Brązowy" już tak nie bije czerwienią po oczach jak na warsztacie. Zrobiłem korektę malowania, resztę roboty zrobiły olejne zabiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hypnos Napisano 29 Maja 2023 Autor Share Napisano 29 Maja 2023 Wstawiam parę fotek na jaśniejszym tle. Poprzednim brakowało trochę ostrości. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 29 Maja 2023 Share Napisano 29 Maja 2023 (edytowane) Ogólnie lepiej niż na czarnym , choc zdjęcia za bardzo przeswietlone i tu np szew na lufie widać, i wszystko będzie lepsze niż gruba antena z pudełka Edytowane 29 Maja 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Maja 2023 Share Napisano 30 Maja 2023 A mi się podoba ten model choć antena za gruba to fakt. Zdjęcia na białym tle lepsze. Następnym razem weź duży kawałek kartonu. Połowę arkusza przyklej taśmą klejącą do stołu a resztę podwiń do góry. Nie będziesz miał efektu pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi