Herod Napisano 27 Maja 2023 Share Napisano 27 Maja 2023 Taka moja radosna dioramka z powozem i wieżą T-34/76. Wykorzystywałem głównie bardzo resztki innych zestawów , piesek to wydruk 3d, a sam wóz pochodzi ze zestawu Rubicon Models. Więcej moich prac na stronie FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063684184772 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 27 Maja 2023 Share Napisano 27 Maja 2023 Ciekawa scenka i fajnie wykonana, dość kontrastowo. Jedyne co rzuca mi się w oczy, jako nieco rażące, to niektóre kępy traw, które na końcach są wszystkie równo odcięte. Wydaje mi się, że było to odcinane z kolejnej porcji włosia pędzla (często powielany błąd) przez co są ostrokrawędziowe i wyglądają trochę jak jeżowce Żeby kępy traw wyglądały dobrze, to muszą być odcięte i wykonane z samych li tylko końcówek pędzla, wówczas mamy ładne źdźbła traw do szpica. No ale co kto lubi, ogólnie podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 1 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2023 Dziękuję Rafale. Trawki to zbiór gotowych tuftów, które można kupić w sklepach dla "kolejarzy". Jakaś trawa elektrostatyczna wkładana w silikon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 1 Czerwca 2023 Share Napisano 1 Czerwca 2023 Rozumiem, to zmienia postać rzeczy. Tak czy inaczej poza jeżowcami jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 9 Listopada 2023 Autor Share Napisano 9 Listopada 2023 Film na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 No ładnie ładnie! Ale bardzo wczesna wieża T-34 w 1945 roku nad Odrą to tak mało prawdopodobne jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi