Czes Napisano 6 Czerwca 2023 Share Napisano 6 Czerwca 2023 Witam. Przedstawiam ukończony model Focke-Wulf Ta-152H-1. Malowanie modelu nie do końca jest prawidłowe to informacja dla znawców w tej dziedzinie.Jest to mój drugi samolot który skleiłem. Mam nadzieje ze się spodoba. Proszę też o rady na przyszłość Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 6 Czerwca 2023 Share Napisano 6 Czerwca 2023 2 minuty temu, Czes napisał: Proszę też o rady na przyszłość Wpisz nazwę producenta w tytule wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 6 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2023 1 godzinę temu, _OldMan_ napisał: Wpisz nazwę producenta w tytule wątku. Model wykonała firma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 6 Czerwca 2023 Share Napisano 6 Czerwca 2023 Wygląda ciekawie. Jaką jakość produktu? Spasowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Czerwca 2023 Share Napisano 6 Czerwca 2023 (edytowane) Wszystko dobrze tylko łopaty śmigła nie czarne, a kocówki absolutnie beż żółtego. Całe RLM70, tył kołpaka śmigła również . Edytowane 6 Czerwca 2023 przez barszczo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 6 Czerwca 2023 Share Napisano 6 Czerwca 2023 Fajny modelik, jak na początki modelowania można powiedzieć że jest OK. Z tym że jak na ten typ samolotu to chyba za bardzo jest ufafluniony. Tanki były produkowane praktycznie już na sam koniec wojny i nie sądzę żeby zdążyły się tak ubrudzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 7 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2023 14 godzin temu, Sjmport napisał: Wygląda ciekawie. Jaką jakość produktu? Spasowanie? Cześć Jest to mój drugi model. Osobiscie jestem zadowolony z produktu i spasowania że sobą części podczas sklejania. W pewnych miejscach użyłem szpachli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czes Napisano 7 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2023 13 godzin temu, barszczo napisał: Wszystko dobrze tylko łopaty śmigła nie czarne, a kocówki absolutnie beż żółtego. Całe RLM70, tył kołpaka śmigła również . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi