Godfryd Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Witam Model już dość posklejany. Napiszcie co myślicie bo ja jakos n ie jestem zadowolony :/ Aha tylko mi nie pisa o tym niby-odprysku na wieży, tego już tam nie ma ;-) pozdr pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 29 Lipca 2006 Autor Share Napisano 29 Lipca 2006 Bamboocha!! Widze że temat sie zainteresowaniem cieszy No ale nic. Zrobiłem gąski: na razei to tyle, a jutro może do galerii wrzuce moje nowe dzie(a)ło pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 29 Lipca 2006 Share Napisano 29 Lipca 2006 Gąsienice jak to gąsienice, zobaczymy jak po podpięciu będą wyglądały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat Napisano 29 Lipca 2006 Share Napisano 29 Lipca 2006 Ale na tych gąsienicach to to nie jest rdza? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 29 Lipca 2006 Share Napisano 29 Lipca 2006 wykonaj moze wiecej obic... a zimmerit bedziesz nakladać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 29 Lipca 2006 Autor Share Napisano 29 Lipca 2006 Rdza njekońecznie. Znaczy kolor to rdza nimy (113) ale mi to bardzie błotko przypomina Zimm będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Witam. Mam pytanie ten model to sklejony jest i pomalowany?czy on taki poniszczony juz przed malowaniem jest bo niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Lipca 2006 Autor Share Napisano 30 Lipca 2006 Poniszczony?? Co mas ja myśli?? Boki jeszcze trzeba pomalować, tył narzędzia podoklejać... maluje na bierząca pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Poniszczony?? Co mas ja myśli??Boki jeszcze trzeba pomalować, tył narzędzia podoklejać... maluje na bierząca pozdr Nieno bo on tak teraz wygląda jakby mial tam jakies obdrapania zrobione hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Lipca 2006 Autor Share Napisano 30 Lipca 2006 Nie no na tym zdjęciu jest jeszcze niepomalowana klufa i ten odprysk szkaradny- już tego nie ma. A a bokach zimm będzie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Lipca 2006 Autor Share Napisano 30 Lipca 2006 Bamboocha!! Zrobiłem pare narzędzi. Jak oceniacie?? Poprawić co czy juz na modelik przylepiać?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Jak by to powiedziec chyba Fotosik ma problemy bo nie moge fotki zobaczyc ??? tez tak macie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Nie potwierdzam, widziałem całą fotke kilka minut temu. Całkiem fajne narzędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Lipca 2006 Autor Share Napisano 30 Lipca 2006 Kurde w temacie z działem tez sie nie da :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Hmmm ... czyżby Fotosik chwilowy pad zaliczył? Ja widzę fotki, ale pewnie w pamięci je mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Lipca 2006 Autor Share Napisano 30 Lipca 2006 I mogą byc te narzędzia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 30 Lipca 2006 Share Napisano 30 Lipca 2006 Ok, juz wporzo widzialem fotke z narzedziami (widocznie moja siec padla przez chwilke ) Jak dla mnie narzedzia wygladaja dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 30 Lipca 2006 Autor Share Napisano 30 Lipca 2006 To dawać je na tiga?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 1 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2006 Bamboocha! Na dzień dzisiejszy, całość wygląda tak: Dopiero na tej fotce zobaczyłem, że z tyłu jeszczere gąski musze poprawić pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 5 Sierpnia 2006 Share Napisano 5 Sierpnia 2006 a daj je wyglądająfajnie. Siła modeli redukcyjnych tkwi w szczegołach mam pytanie, dotyczace gąsek i lin.czemu one takie jakieś czerwone? Ja zrobilem kiedyś w swoim modelu tak http://i4.photobucket.com/albums/y114/nastroccm/tiger%20elafant/IMAG0119.jpg. prroponuje ci jes pomalować i gdy farba jescz edobrze niewyschnie. użyć suchych pasteli, pozniej zrtobić wytarcia na gąskach i już, tylko pamietaj gdzie je robisz.pozdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 5 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2006 bamboocha! Gąskio sie wydaja czerwone, to te światło ;-) Malowane sa (rdza) humbrolem 113. Fotek juz nie będzie, bo nie ma ap[aratu :( Ale już kończe. Na wieży juz jest kamo, i jest w dobrej myśli pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 5 Sierpnia 2006 Share Napisano 5 Sierpnia 2006 Jak kamo (co to jest kamo?) może być w dobrej myśli?? Dziagwa, napisz tak z ręką na lewym cycku (tam przeważnie bywa serce), czy przeczytałeś kiedykolwiek to, co wysłałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 5 Sierpnia 2006 Share Napisano 5 Sierpnia 2006 Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 5 Sierpnia 2006 Share Napisano 5 Sierpnia 2006 Dziagwa, napisz tak z ręką na lewym cycku (tam przeważnie bywa serce), czy przeczytałeś kiedykolwiek to, co wysłałeś? Zwracam koledze uwage, ze takie wypowiedzi sa niezgodne ze swietoszkowato-edukacyjnym duchem tego forum. Jak mi to zostalo objawione przez waszego kolege-moderatora nie wolno tutaj krytykowac nieuctwa i kretynstwa wszelkiej masci. Oj nieladnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 5 Sierpnia 2006 Share Napisano 5 Sierpnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi