Godfryd Napisano 13 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2006 dobra dobra nie przeczytalem. Marcintosh.. nieuctwa i kretyństwa... dzięki gulus Twoje kamo nie było nigdy w doberj myśli?? Sorry moja mea culpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 13 Sierpnia 2006 Share Napisano 13 Sierpnia 2006 Sorry moja mea culpa I co z tego, że Twoja Twoja wina ???? Dalej nie czytasz, co wysyłasz, a nam każesz to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 Dziagwa , możesz rozwinąć temat "bycia kamo w dobrej myśli"... bo za Chiny nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2006 No zobacz to dość proste: Jeżeli kamo myśli, że jest dobre i sie maskuje, to jest w dobrej myśli. A jeżeli np. model jest cały w dunkelgelb, to kamo praktycznie nie ma, i nie może być w dobrej mylsi ;-) To dość proste mam nadzieje, że w końcu załapiesz pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 To kamo może myśleć? O rany, dobrze, że mi jeszcze modele z półek nie pouciekały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2006 nie??!! Ja je przywiązuje Pz. II mi uciekł :( pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcintosh Napisano 14 Sierpnia 2006 Share Napisano 14 Sierpnia 2006 To ja sie tez przywiaze bo jak czytam taki belkot, to mam ochote uciec i nigdy juz tu nie wrocic. Co zostawiam pod rozwaga kolegom modo-adminom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 16 Sierpnia 2006 Share Napisano 16 Sierpnia 2006 Ej, wyluzujcie tutaj wszyscy... Dziagwa sobie jaja robi, a Wy tacy powazni... A ze posty swoje przed wyslaniem czytac powinien, to sprawa inna. Erm... Mowcie mi Yoda... Marcin, ale zes sie mnie uczepil, co? Ale chyba Ci sie religia ze sportem popi... potentegowala i mylisz pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 16 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2006 witam Miło wiedzieć, że są jeszcze osoby, które potrafia odczytac ironie na tym forum Gulus... Moja mea culpa to był żart... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 16 Sierpnia 2006 Share Napisano 16 Sierpnia 2006 Oki doki i tak ostatnio znacznie poprawiłeś swoje wypowiedzi pisane. A tej mojej mea, to nie załapałem poprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 16 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2006 Miło mi że doszliśy do porozumienia pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi