JWM Napisano 13 Czerwca 2023 Share Napisano 13 Czerwca 2023 Witam, Caudron 600 to dosyć popularny samolot łącznikowy i szkolny. Tu jako szkolny, w barwach frankistowskich z Wojny Domowej w Hiszpanii, ok. 1937. Tu jest fotka referencyjna https://www.aviationcorner.net/public/photos/1/4/avc_00406414.jpg tego egzemplarza. Model żywiczny węgierskiej firmy SBS. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Czerwca 2023 Share Napisano 14 Czerwca 2023 (edytowane) Te maziaje to musiało być niezłe wyzwanie. Jak się składa żywica od SBS? Edytowane 14 Czerwca 2023 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Czerwca 2023 Share Napisano 14 Czerwca 2023 5 minut temu, mig napisał: Te maziaje to musiało być niezłe wyzwania Aerografem pewnie tak ale pędzlem nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Czerwca 2023 Share Napisano 14 Czerwca 2023 Wbrew pozorom zrobić cos takiego pędzlem też nie jest łatwo. Musi być pewna ręka, odpowiednia ilość farby na pędzlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Czerwca 2023 Share Napisano 14 Czerwca 2023 10 minut temu, mig napisał: odpowiednia ilość farby na pędzlu. Przykro mi bardzo ale ja tego tu nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JWM Napisano 14 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2023 3 godziny temu, mig napisał: Jak się składa żywica od SBS? dzięki, składa się bardzo dobrze. W mojej ocenie jakośc odlewu jes bez zarzutu. Zrobiłem ich Farmana i robie teraz Latecoera/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Czerwca 2023 Share Napisano 15 Czerwca 2023 23 godziny temu, Xmen napisał: Przykro mi bardzo ale ja tego tu nie widzę. Pisałem na co trzeba zwrócić uwagę robiąc takie maziaje, a nie o modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Czerwca 2023 Share Napisano 15 Czerwca 2023 8 minut temu, mig napisał: Pisałem na co trzeba zwrócić uwagę robiąc takie maziaje, a nie o modelu. Ja też w reakcji na to co widzę na modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi