Antyvirus Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja w opisie Model Dragona 1:35 sklejony jakiś rok temu. Malowany pędzlami farbkami Pactry + wash i suche pigmenty. Zapraszam do komentowania Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Fajnie się prezentuje ale jak dla mnie DAK = wiecej obić. Ale to kwestia gustu. Niemniej jednak model 1 klasa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Nie wiem czy to wina mego monitora ale kolor kurzenia nie powinien być znacznie jaśniejszy? Niemniej model jest sklejony bardzo dokładnie i jest co podziwiać. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 E taki jakby nie skończony - monotonny. Zero obić, washa chyba brak, przynajmniej ja go nie dostrzegam. Czysto i ładnie sklejony, ale malowanie "nieskończone". Poturbuj go jeszcze Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Ja zauważyłem ze kalkomanie są brzydko przyklejone i wszystko, łącznie z narzędziami jest podobnego koloru jak cały model. Nie ma w nim życia wszystko jest takie nonotonne i te kolory bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 29 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2008 Dziękuje za uwagi, postaram sie poprawić i wstawie nowe zdjątka. A co do obić to poprostu nie mam wprawy i bałem sie że wyjdzie nie tak ja trzeba. A raczej nie chce ekspeymentować na modelu za ponad 100 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 30 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Próbowałem wczoraj torochę go sponiwierać. Zadrapania robiłem cieńkim drucikiem macznym w farbie. Robiłem to pierwszy raz więc prosze nie bijcie ;) Teraz wygląda tak. Mam nadzieje ża troszke sie poprawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 2 Września 2008 Autor Share Napisano 2 Września 2008 Ostatnie poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Dobrze jest a poprawiłeś tą kalkomanie na tyle wieży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Stanowczo lepiej ps-fotki na flashu nie sprzyjają pustynnemu kammo i piaseczkowi(światło dzienne lepiej to wszystko podkresli) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi