ostol Napisano 18 Czerwca 2023 Share Napisano 18 Czerwca 2023 (edytowane) Witam mam problem poniewaz od jakiegos czasu zamierzam sie do zrobienia dioramy 1/72 pod miga-29 i jako ze mig jest juz prawie skonczony zaczął em szukac elementów pod diorame i mam z jednym problem czyli wózkami/stojakami pod rakiety jest ty moze jakis dobry czlowiek który zna jakas firme która robi takowe badz projekty 3d to wydruku z góry dziekuje za pomoc Edytowane 18 Czerwca 2023 przez ostol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 18 Czerwca 2023 Share Napisano 18 Czerwca 2023 Wózki, skrzynki i inne: https://www.mojehobby.pl/manufacturers/Advanced-Modeling-37047751.html?search_attr_1=1%3A72&search_buy_mode=full_offer&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 18 Czerwca 2023 Share Napisano 18 Czerwca 2023 3 godziny temu, ostol napisał: zaczął em szukac elementów pod diorame Jak @em nie znalazł, to nikt nie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Czerwca 2023 Share Napisano 18 Czerwca 2023 9 godzin temu, ostol napisał: mam problem ...przede wszystkim z pisaniem. Nawaliłeś niechlujny ciąg wyrazów z błędami i bez znaków interpunkcyjnych. W dodatku nie podałeś skali. Nie szanujesz czytających, a chcesz żeby Ci pomagać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostol Napisano 18 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2023 fakt troszeczkę moglem lepiej to napisac szczerze mówiac zawsze zapominam o przecinkach itp i równiez zapomnaiłem napisac skali jednak juz dopislem do zapytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 19 Czerwca 2023 Share Napisano 19 Czerwca 2023 Grzes na tu bardzo dużo racji. Skoro zdecydowałeś się wyedytować swój post i podałeś skalę, w jakiej pracujesz, i skoro koledzy wskazali Ci problem, który, jak się okazuje, znasz, wykaż się odrobiną szacunku do kolegów modelarzy z tego forum i zacznij zwracać uwagę na znaki przestankowe. Możesz zacząć od edycji swoich postów. Pracuj nad sobą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 20 Czerwca 2023 Share Napisano 20 Czerwca 2023 (edytowane) @ostol, wiele osób nie ogarnia długiego ciągu wypowiedzi. Przecinki, kropki i inne znaki pozwalają mózgowi ogarnąć, to co widzi . Ja mam problem, kiedy np. Anglik nie robi przerwy w swoim zdaniu mówionym. Choć on twierdzi inaczej. I tak nie znam angielskiego więc niech mu będzie, ha ha ha. Pocieszę Cię, że nie jesteś jedyny który pisze z różnymi błędami [poloniści czytający wpisy chyba by palpitacji serca dostali ; )) ] ale skoro " Modelwork nie odjedzie", to pisz wolniej lub krótsze zdania. A potem to przeczytaj i edytuj jeżeli taka będzie potrzeba. Ja zrobiłem dokładnie to samo ze swoim obecnym wpisem. Na pocieszenie napiszę, że Twój post odczytałem dokładnie jak chciałeś być zrozumiany. I dziękuję za pytanie o te wózki ponieważ sam skorzystałem na odpowiedzi. Pozdrawiam i przepraszam za OT Edytowane 20 Czerwca 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi