marciak90 Napisano 1 Lipca 2023 Share Napisano 1 Lipca 2023 (edytowane) Witam, chciałbym prosić o jakieś sugestie odnośnie kolejności robienia modelu.. i tak pomylilem bo jestem początkujący .. zostały zbiorniki paliwa, uzrbrojenie, klapy, jakieś drobne części i szyba.. cokolwiek z tego wyjdzie niech już stoi na tej półce.. Edytowane 1 Lipca 2023 przez marciak90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciak90 Napisano 1 Lipca 2023 Autor Share Napisano 1 Lipca 2023 (edytowane) oto planowana wersja.. : kolory to khaki i dark green z domieszką czarnego.. tamiya. niewiedziałem jak dobrać. spód to light blue. Edytowane 1 Lipca 2023 przez marciak90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Lipca 2023 Share Napisano 1 Lipca 2023 Koła do poprawy w pierwszej kolejności. Sprawdź w instrukcji jak powinny być wklejone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciak90 Napisano 1 Lipca 2023 Autor Share Napisano 1 Lipca 2023 ok. dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciak90 Napisano 1 Lipca 2023 Autor Share Napisano 1 Lipca 2023 faktycznie, powinny być od wewnętrznej strony :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 1 Lipca 2023 Share Napisano 1 Lipca 2023 Nie wiem jak u innych, u mnie niestety nie ma fotek w pierwszym poście (ani na kompie, ani na telu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and51 Napisano 1 Lipca 2023 Share Napisano 1 Lipca 2023 7 godzin temu, marciak90 napisał: faktycznie, powinny być od wewnętrznej strony :x Wraz z goleniami i nożycami (prostowodami) które powinny być w tyle patrząc od przodu samolotu. pozdrawiam; Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marciak90 Napisano 1 Lipca 2023 Autor Share Napisano 1 Lipca 2023 prosił bym o usunięcie tematu, model uległ zniszczeniu.. od poniedziałku robię od nowa inny zestaw, tu wiekszość rzeczy wyszła do bani, to jeszcze podwozia nie dało się naprawić, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi