szyszka Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 (edytowane) Budowa tak na prawdę dla żartu, malutkie imadło które jest darmowym modelem, które można dostać na niektórych festiwalach modelarskich. Ma 4 mikroskopijne części, ale tylko dwie się przykleja(jest funkcjonalne przesuwa się) Wygląda na żywice ale nie jestem pewien może być to też druk 3d Prawdopodobnie skończę je jutro !jeśli ktoś spyta się o galerie F-5 próbuje zrobić jakieś dobre zdjęcia, będzie za niedługo(mam nadzieję)! Edytowane 5 Lipca 2023 przez szyszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano 5 Lipca 2023 Autor Share Napisano 5 Lipca 2023 Imadło sklejone i pierwsza warstwa nałożona Kolor Hataka Traffic Red C103 został użyty na cały "model", później zostaną dodane srebrne akcenty kolorem Hataka Have Glass Grey C058 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 Mi wyszło tak: Imadło i szlifierka z zestawu ICM, a wiertarka to wydruk 3D od Przemka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyszka Napisano 5 Lipca 2023 Autor Share Napisano 5 Lipca 2023 Imadło skończone zaraz wstawiam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 To dopiero musiał być model ciężki w budowie... Ale widzę, że mimo trudności z montażem i skomplikowanego schematu malowania, udało się ukończyć model! Może kiedyś zdecyduję się na montaż podobnie trudnego zestawu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 5 Lipca 2023 Share Napisano 5 Lipca 2023 No to sobie Kolega zrobił imadełko na warsztat modelarski i od razu robota pójdzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi