PabloA Napisano 10 Lipca 2023 Share Napisano 10 Lipca 2023 Witam! Przedstawiam ZiL-a 131 w wersji APA-50M w cywilnych barwach z ICM-u w skali 1/72. Model prosto z pudła, bez dodatków i bez patrzenia się na oryginał Może za bardzo go zużyłem jak na cywilny pojazd obsługujący lotniska ale ten żółty kolor sam się o to prosił 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Lipca 2023 Share Napisano 11 Lipca 2023 Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Lipca 2023 Share Napisano 11 Lipca 2023 (edytowane) 12 godzin temu, PabloA napisał: Może za bardzo go zużyłem Może troszeczkę, choć kto wie w jakim stanie są takie sprzęty na jakichś zapomnianych lotniskach w Rosji... Aż prosi się by dorobić do niego jakiegoś pasażerskiego samolotka. Mało istotne z punktu widzenia efektowności modelu, ale bieżnik na oponach założyłeś odwrotnie (choć sam widziałem takie cóś w realu) Edytowane 11 Lipca 2023 przez Grzes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 11 Lipca 2023 Autor Share Napisano 11 Lipca 2023 4 godziny temu, Grzes napisał: Może troszeczkę, choć kto wie w jakim stanie są takie sprzęty na jakichś zapomnianych lotniskach w Rosji... Aż prosi się by dorobić do niego jakiegoś pasażerskiego samolotka. Mało istotne z punktu widzenia efektowności modelu, ale bieżnik na oponach założyłeś odwrotnie (choć sam widziałem takie cóś w realu) Kurcze faktycznie źle założyłem opony a sam sprawdzałem jak mają być poprawnie Co do jakiegoś pasażera to się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 12 Lipca 2023 Share Napisano 12 Lipca 2023 Pablo, bardzo fajne autko. Lubię te pojazdy łączące w sobie cywila i wojaka. Coś mi mówi, że na żywo - biorąc pod uwagę rozmiary modelu - to brudzenie pewnie będzie delikatniej odbierane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi