Kudacior Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 Cześć, właśnie przymierzam się do jakiegoś t-72b3 dlatego chciałem się zapytać czy warto dopłacać do 290 pln żeby kupić menga czy jakiegoś trumpetera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C3PO Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 (edytowane) Trumpeter fajny, w dodatku z blaszkami Microdesign, choć te, przewidziane są do Menga Edytowane 18 Lipca 2023 przez C3PO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 Ja kleiłem Trumpetera i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 19 Lipca 2023 Share Napisano 19 Lipca 2023 T72 z Trumpeter mają na ogół rewelacyjne blaszki. A Meng jest taki, jak to powiedzieć modułowy. Naklejasz części na pustą powierzchnię. Jak chcesz pokombinować i coś zdjąć to jest problem. Mam jednego T72 B z trumpeter i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi