Kudacior Napisano 5 Sierpnia 2023 Share Napisano 5 Sierpnia 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 6 Sierpnia 2023 Share Napisano 6 Sierpnia 2023 Fajny model ale taki niedokończony jak dla mnie. Brak mu brudu i smaczków czołgowych. Dopieść go bo to teraz taki większy dicast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 8 Sierpnia 2023 Share Napisano 8 Sierpnia 2023 A mi się bardzo podoba taki czyścioch jak świeżo z fabryki ale ja lubię czyste pojazdy czy samoloty, takie skrzywienie... (taki czysty wycieniowane to trochę jak render 3D wygląda) Pozdr! ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kudacior Napisano 8 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2023 W dniu 7.08.2023 o 00:15, Erni napisał: Fajny model ale taki niedokończony jak dla mnie. Brak mu brudu i smaczków czołgowych. Dopieść go bo to teraz taki większy dicast Dzięki ale tak jak pisałem w warsztacie, lubię takie czyściochy i póki co nie mam na tyle umiejętności żeby ubrudzić go estetycznie bo co prawda sklejam modele niecały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi