Mr_X Napisano 6 Sierpnia 2023 Share Napisano 6 Sierpnia 2023 Mały fajny zestaw. Jakość bardzo przyzwoita, wcale nie gorsza niż Dragon. Także Mausery żandarmów zostawiłem zestawowe. Pasy do broni zrobione z cienkiego polistyrenu. Łebki wymieniłem na żywiczne firmy Armor35. Malowane farbami AK. ICM troszku oszukało na pudełku, bo kolor biały to kolor piechoty, a kolor żandarmerii to pomarańczowy. Zatem żandarmi powinni mieć pomarańczowe otoki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Sierpnia 2023 Share Napisano 6 Sierpnia 2023 42 minuty temu, Mr_X napisał: Stanisław Mikulski jak żywy! 42 minuty temu, Mr_X napisał: Dokładnie taką latarkę kupiłem od agencji mienia wojskowego! A bardziej na poważnie - ładnie to wyszło, gratulacje! Rozumiem, że jeszcze pracujesz nad jakąś scenerią? Życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 6 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2023 1 minutę temu, pmroczko napisał: A bardziej na poważnie - ładnie to wyszło, gratulacje! Rozumiem, że jeszcze pracujesz nad jakąś scenerią? Życzę powodzenia i pozdrawiam Dzięki! Na razie mam fazę na figury, ale w końcu trzeba je będzie jakoś wyeksponować. Pewnie będę robił mini-dioramki. Się wzorowałem na latarce jak na zdjęciu niżej. 7 minut temu, pmroczko napisał: Stanisław Mikulski jak żywy! Się zastanawiam, czy nie wyszedł bardziej podobny do Rogera Moore'a z filmu "Ucieczka na Atenę" (fajny film, jak ktoś nie widział, to polecam; teraz go tak odnowili cyfrowo, że wygląda jak nowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 6 Lipca Share Napisano 6 Lipca Ładnie pomalowane figurki, teraz tylko podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi