Thalgonis Napisano 10 Sierpnia 2023 Share Napisano 10 Sierpnia 2023 Stare Kino 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 10 Sierpnia 2023 Share Napisano 10 Sierpnia 2023 Muszę przyznać, że wyszło ci to całkiem fajnie. Tylko te urwane drzwi jakoś mi nie „wiszą”. Za prosto, za równo. Patrzę na twoje i ci zazdroszczę, że już z nim skończyłeś. Ja się męczę z łączeniem połówek kadłuba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 11 Sierpnia 2023 Share Napisano 11 Sierpnia 2023 (edytowane) Czemu ciezki pojazd lewituje nad trawą? Edytowane 11 Sierpnia 2023 przez patrykd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 11 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2023 Nie wiem, może to tajny projekt poduszkowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 11 Sierpnia 2023 Share Napisano 11 Sierpnia 2023 Jak by wjechał do wody to może jakaś kawitacja by wystąpiła, chociaż wątpię, tutaj to raczej lewitacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 11 Sierpnia 2023 Share Napisano 11 Sierpnia 2023 (edytowane) Za mały spad trochę by wyglądał jakby się kipnął. Podziałaj coś z trawOM. Wyrwij albo przygnieć.... Figurki jakieś już robiłeś więc daj jakiegoś pajaca co pozuje do zdjęcia albo ruska szczającego na burtę bo tak trochę pustawo. Już nie wspomnę, że takie pojazdy, to z marszu były szabrowane więc powinny wisieć szmaty z zasobników i leżeć wszędzie dookoła i w środku plus reszta nieprzydatnego szpeju. btw to warsztat nie galeria? Wybacz za same pomyje bo sam pojazd fajny. Ładna praca tylko dodaj cokolwiek by nie wyglądało tak dziwnie. Edytowane 11 Sierpnia 2023 przez Lipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi