jerzy_k Napisano 10 Sierpnia 2023 Share Napisano 10 Sierpnia 2023 Właśnie skończyłem kolejny model, tym razem lekko opancerzonego pojazdu armii japońskiej. Wygląda dość futurystycznie, więc wykonałem go w wersji S-F. Może pojazd sił bezpieczeństwa jakiejś korporacji albo najemników? Te japońskie krzaczki mogą dla mnie oznaczać wszystko Tym razem jest również urocza załogantka. Jak to Tamiya - sklejało się bardzo przyjemnie, choć totalnie nie ogarniam idei metalowego podwozia w modelu. Czy jak więcej waży to ma być fajniejszy? Japończycy są dziwni ;) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Sierpnia 2023 Share Napisano 10 Sierpnia 2023 Pojazd świetny, ale lalka lepsza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Sierpnia 2023 Share Napisano 10 Sierpnia 2023 fajny pomysł ale zupełnie nie przekonują mnie te obicia - są dziwnych miejscach i zbyt regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 11 Sierpnia 2023 Share Napisano 11 Sierpnia 2023 Super praca, figurka pomalowana perfekcyjnie. Faktycznie Japończycy mają coś z tą wagą modeli fizia. W 1:48 też robili metalowe wanny, obecnie dokładają ciężarki, żeby wkleić do modelu. Mam na to teorię, związaną z tym, że jest u nich dużo wstrząsów tektonicznych. Może dzięki temu modele się nie telepią po gablotach i nie niszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi