potek Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Zakupiłem Volvo FH12 Italeri i zamierzam odwzorować od Volviaczy którymi tato śmiga Ten: Lub ten bo ma światła przeciwmgielne To wyjdzie z czasem Foto przesyłki Jeszcze raz wielkie dzięki dla Kuby J za spojler i inne części Zobaczymy czy uda mi się go odwzorować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Kolejny fajna relacja się szykuje. Siadam na widowni i czekam na pierwsze zdjęcia z budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Jestem ciekaw jak wyjdzie!!! Zajmuje miejsce obok ciebie paffko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Ja też ogromnie jestem ciekaw.Powodzenia w budowie!!!Fajne te Volvaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 No to czekamy na Volvo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Z chęcią będę zaglądał do tego tematu . Życzę powodzenia w budowie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Ciekawe, będę zaglądał, ale nic nie obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Oooo ziomeeeczkiii Nie raz gadaliśmy z chłopakami z VdW, bo na tych samych bazach mieliśmy przepinki kontenerów i załadunki. A sama ich baza jest blisko bazy Vosa Pozdrawiam i czekam na fotki z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tommi Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Witam Szykuje się kolejny fajowy Volviak, będę zaglądał. Powodzenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
potek Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Nie raz gadaliśmy z chłopakami z VdW, bo na tych samych bazach mieliśmy przepinki kontenerów i załadunki. A sama ich baza jest blisko bazy Vosa Hehe, jeśli gadałeś to wiesz że jeżdżą miecha za granicą. Dlatego jeżdżę tylko po PL bo na miecha tato mnie nie zabiera Przechodząc do modelu zrobiłem tyle Trzeba było przerobić na poduszki (DAF się przydał ) I serce Jeszcze trzeba będzie trochę go podmalować w niektórych miejscach, zrobić pokrywę zaworów, filtr powietrza, okablowanie i inne duperelki Jutro o ile będzie kupię farbe do ramy i robota pójdzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 No spx , ale jakies okablowanko by sie przydało na motorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Fajnie, a naczepa jakaś będzie do Volvacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Praetorian napisał: Nie raz gadaliśmy z chłopakami z VdW, bo na tych samych bazach mieliśmy przepinki kontenerów i załadunki. A sama ich baza jest blisko bazy Vosa Very Happy Hehe, jeśli gadałeś to wiesz że jeżdżą miecha za granicą. Dlatego jeżdżę tylko po PL bo na miecha tato mnie nie zabiera Evil or Very Mad No wiem... Vosiaki też jeżdżą 4/1... Ale czasem się przedłuża.. Teraz mój ojciec jest 8 tydzień, bo bierze dłuższy urlop 3 albo 4 tygodnie. Ja byłem w jednej trasie z nim (kurnikiem- wiesz o co chodzi? zobacz sobie walkaroundy jak coś) i wiem, że samemu, to tam na prawdę można ogłupieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Fajnie zaczyna wyglądać, ale musisz poprawić malowanie silnika. W niektórych miejscach, przy kołach pasowych, pasy są pozalewane zieloną farbą, a i na elementach silnika masz trochę baboli ze srebrnej i czarnej farby. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi