bondarek Napisano 23 Sierpnia 2023 Share Napisano 23 Sierpnia 2023 Udało się ostatnio skończyć figurkę, którą zacząłem malować ponad rok temu. Długo czekała na "otoczenie", niestety wciąż wiele dziewczyn ma takie poranki . Wiele zdjęć nie zrobiłem, bo jak widać koncepcja pracy nie pozwala fotografować jej z wielu kierunków. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polijack Napisano 24 Sierpnia 2023 Share Napisano 24 Sierpnia 2023 Bravo za pomysl i wykonanie. Prosbe mam... jesli to byl zestaw to prosze o namiary... jesli druk to od kogo... taki zestaw musze miec obowiazkowo.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2023 Dzięki, popiersie to Good morning, Estrella! - miniature / bust / resin / cup / tea / coffee / star / girl / figure / model / – PEDRO FERNANDEZ WORKS Reszta, to głęboka ramka do zdjęć Tu powinno być lepiej widać całość. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Sierpnia 2023 Share Napisano 24 Sierpnia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polijack Napisano 24 Sierpnia 2023 Share Napisano 24 Sierpnia 2023 Ok, dzieki.... ide na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 25 Sierpnia 2023 Share Napisano 25 Sierpnia 2023 rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 28 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzy_k Napisano 15 Września 2023 Share Napisano 15 Września 2023 Super praca. Jakościowo na światowym poziomie i do tego z przesłaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi