BRAVO112 Napisano 21 Marca Share Napisano 21 Marca jakis zolty sie zrobil - zdjecia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 22 Marca Autor Share Napisano 22 Marca (edytowane) W dniu 21.03.2024 o 23:12, BRAVO112 napisał: jakis zolty sie zrobil - zdjecia??? Wieczorem robiłem zdjęcia, nie zwróciłem uwagi na przekłamanie aparatu, może przez tę piankę. Niby oświetlenie było niezłe, a zdjęcia robiłem aparatem fotograficznym. Raczej powinno mieć taki odcień. Edytowane 26 Marca przez tomekk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 26 Marca Autor Share Napisano 26 Marca (edytowane) Kalkomanie położone, na to gloss. Tomek Edytowane 26 Marca przez tomekk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca 12 godzin temu, tomekk napisał: Kalkomanie położone, na to gloss. Tomek Ciekawa wariacja barw - których odcieni użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 27 Marca Autor Share Napisano 27 Marca 1 minutę temu, GreGG24 napisał: Ciekawa wariacja barw - których odcieni użyłeś? C8 (silver) na mieszankę C8+Steel, Duraluminium od AK. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca W dniu 20.03.2024 o 11:02, Artek82 napisał: No i ciekawe, czy szachownice były odwrotkami, czy odwrotką jest zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 27 Marca Autor Share Napisano 27 Marca 10 minut temu, Grzes napisał: No i ciekawe, czy szachownice były odwrotkami, czy odwrotką jest zdjęcie Na zdjęciu jest cyfra 139, więc zdjęcie jest poprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca No, ale nie jest ona elementem fotki. Ja mam na myśli czy zdjęcie zostało właściwą stroną wrzucone do publikacji. Sam mam w domowej biblioteczce kilka przykładów zdjęć wrzuconych odwrotnie, stąd moje zastanawianki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 27 Marca Autor Share Napisano 27 Marca 22 minuty temu, Grzes napisał: No, ale nie jest ona elementem fotki. Ja mam na myśli czy zdjęcie zostało właściwą stroną wrzucone do publikacji. Sam mam w domowej biblioteczce kilka przykładów zdjęć wrzuconych odwrotnie, stąd moje zastanawianki. Zaznaczone na czerwono to jest działko, bo gondola wyraźnie dłuższa. Wychodzi więc że jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia Koniec pracy. Galeria. Tomek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi