cieciwa Napisano 5 Września 2023 Share Napisano 5 Września 2023 Poszukuję materiałów o tych jednostkach. Mam trochę zdjęć z sieci mam artykuły z MSiO. Ale nigdzie nie natrafiłem na rzuty, nie mówiąc już o przekrojach. Czy ktoś może mnie nakierować gdzie szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Września 2023 Share Napisano 5 Września 2023 (edytowane) Ale o które się rozchodzi, bo okrętów noszących tą nazwy trochę było..... Edytowane 5 Września 2023 przez Szydercza Gała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cieciwa Napisano 5 Września 2023 Autor Share Napisano 5 Września 2023 (edytowane) HMS Tyne (F24) lub jednostka bliźniacza HMS Hecla (F20) z okresu II wojny światowej . Opis Edytowane 5 Września 2023 przez cieciwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi