Maciej R Napisano 27 Września 2023 Share Napisano 27 Września 2023 Cześć. Kolejny model skończony. Tym razem projekt mocno się przeciągnął. Najpierw uszkodziłem osłonę kabiny a potem zgubiłem jedną z osłon podwozia głównego. Dzięki producentowi, który przysłał części udało mi się dokończyć projekt. Z dodatków. Rurka pitota, karabiny 12,7 z Mastera oraz druki 3D od Army. Całość ponitowałem. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 27 Września 2023 Share Napisano 27 Września 2023 Bardzo fajny, zupełnie inny, niż większość tu prezentowanych. Możesz napisać lamerowi, gdzie on latał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 27 Września 2023 Share Napisano 27 Września 2023 10 minut temu, zaruk napisał: Możesz napisać lamerowi, gdzie on latał? Na blogu AH jest cały artykuł o Airacobrach z wyspy Makin. https://armahobbynews.pl/blog/2022/10/19/koralowe-airacobry/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi