boberm1 Napisano 29 Września 2023 Share Napisano 29 Września 2023 Witam Koledzy mają jakieś informacje na temat imprezy modelarskiej we Włocławku? Oprócz info na IPMS - cisza w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 29 Września 2023 Share Napisano 29 Września 2023 Tu masz rejestrację modeli: rejestracja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 30 Września 2023 Autor Share Napisano 30 Września 2023 12 godzin temu, Thalgonis napisał: Tu masz rejestrację modeli: rejestracja Dzieki. Znaczy- odbedzie się. Jak mniemam standartowo czyli sobota- niedziela w Starym Browarze. BTW:Nie przewiduję udziału w konkursie- no chyba że bylby to konkurs na karykaturę modelu. Ja raczej jako widz i podglądacz prac Modelarzy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 30 Września 2023 Share Napisano 30 Września 2023 41 minut temu, boberm1 napisał: ... BTW:Nie przewiduję udziału w konkursie- no chyba że bylby to konkurs na karykaturę modelu. Ja raczej jako widz i podglądacz prac Modelarzy . Dokładnie z takim samym podejściem jak Twoje zdecydowałem się wziąć udział w swoim pierwszym konkursie właśnie we Włocławku (edycja 2021) i okazało się, że warto było się „zarydzykować” Dopóki się nie odważysz wystawić coś swojego to się nie dowiesz czy jest to karykatura czy też nie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Września 2023 Share Napisano 30 Września 2023 28 minut temu, Thalgonis napisał: Dokładnie z takim samym podejściem jak Twoje zdecydowałem się wziąć udział w swoim pierwszym konkursie właśnie we Włocławku (edycja 2021) i okazało się, że warto było się „zarydzykować” Dopóki się nie odważysz wystawić coś swojego to się nie dowiesz czy jest to karykatura czy też nie... Potwierdzam słowa kolegi @Thalgonis. Warto spróbować.Nie Masz nic do stracenia. Sam wielkich sukcesów nie osiągnąłem i z pewnym względów zrezygnowałem z uczestnictwa w następnych ale naprawdę warto było wystartować.Nie żałuję. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Września 2023 Share Napisano 30 Września 2023 Tak że panie @boberm1 spiąć poślady .zgłosić modele i włala jak to mówią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 30 Września 2023 Autor Share Napisano 30 Września 2023 Ojoj..... Not this time. Może w przyszłosci ......ja nieśmialy chłop jestem!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek75 Napisano 4 Października 2023 Share Napisano 4 Października 2023 Witam ,właśnie zamieściłem info o Festiwalu ,regulamin ,klasy startowe,Nagrody Specjalne ,link do rejestracji elektronicznej (Modele rejestrujemy do 19.10.2023),oraz link do wydarzenia na stronie FB.Serdecznie zapraszam .W razie pytań proszę dzwonić tel.607367464.Pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 9 Października 2023 Share Napisano 9 Października 2023 Ponawiam pytanie tu, bo na PW coś nie ten teges 1. Jak opisać w przypadku kolekcji (kategoria PI) producenta? 4 modele, „różni producenci” <- tak mogę to opisać? 2. Czy przy kolekcji (jak w pkt. 1) opłata jest za 4 modele czy za każdy osobno? Oczywiście dotyczy seniora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romanov Napisano 11 Października 2023 Share Napisano 11 Października 2023 Witam Szukam transportu z okolic Piotrkowa Trybunalskiego. Jedzie ktoś z Śląska autostradą nr 1 do Włocławka. Bardzo chętnie się z kimś zabiorę. Mieszkam 5 km od autostrady Oczywiście do kosztów przejazdu się dokładam. Zabieram z sobą tylko jeden model. Pozdrawiam Roman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek75 Napisano 11 Października 2023 Share Napisano 11 Października 2023 W dniu 9.10.2023 o 15:10, Thalgonis napisał: Ponawiam pytanie tu, bo na PW coś nie ten teges 1. Jak opisać w przypadku kolekcji (kategoria PI) producenta? 4 modele, „różni producenci” <- tak mogę to opisać? 2. Czy przy kolekcji (jak w pkt. 1) opłata jest za 4 modele czy za każdy osobno? Oczywiście dotyczy seniora. Opłata jest stała i bez względu na ilość zgłoszonych modeli płaci pan 15pln lub 5 PLN ,w zależności czy modele rejestruje senior czy junior .Jeśli chodzi o kategorie PI -Inne w opisie kolekcji może pan podać ,różni producenci ,pozdrawiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi