duders Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 Nie wiem czy było ale dowiedzialem sie dzisiaj ze w niedlugim czasie bedzie dostepna polska Casa 295 w skali 1:144 a wypusci ja ABC MODELFARB z Kielc,znajac firme cena tez bedzie w miare przystepna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 Oby to była prawda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 Zdobędę ją i zrobię z numerem "019"... Mój kuzyn był akurat mechanikiem (silniki) przy egzemplarzu tej "KASI"... jestem ciekaw czy można gdzieś zobaczyć tą zapowiedź w celu uwiarygodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 10 Września 2008 Share Napisano 10 Września 2008 A firma abc Modelafarb to nie czasem obecnie "Aster"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi