Lipstein Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego (edytowane) I uchwyty na narzędzia z jakichś blaszek, skoro tak fajnie radzisz sobie ze spawami Edytowane 14 Lutego przez Lipstein 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 7 Marca Autor Share Napisano 7 Marca (edytowane) Korzystając z wolnej chwili zacząłem robić kamuflaż. Farby Ammo Mig .... już nigdy więcej ale robiłem co mogłem i wyszło w miarę dobrze (mam taką nadzieje). Pewnie jeszcze poprawie w niektórych miejscach. Edytowane 8 Marca przez wojtek78555 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek78555 Napisano 27 Marca Autor Share Napisano 27 Marca (edytowane) No dobra kamuflaż zrobiony. Jak na razie chyba nie wygląda to tak jak chciałem zrobić ale na spokojnie nie poddaje się czeka mnie jeszcze weathering więc dopiero się okaże później co z tego wyjdzie. Teraz skupię się na pojedynczych elementach. Czas teraz na malowanie kół. Edytowane 27 Marca przez wojtek78555 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi