Rafał777 Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 Witam, jestem 14 letnim początkującym modelarzem:P Chcę kleić czołgi w skali 1:72 okres IIWŚ, mam Tygrysa, Tygrysa Królewskiego(z wieżą Porsche) i T-34/85 firmy Revell. I tutaj moje pytanie jakimi kolorami malować gąski?? może mi ktoś napisać? najlepiej numerki Humbrola. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 53 czyli gunmetal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał777 Napisano 12 Września 2008 Autor Share Napisano 12 Września 2008 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 53 czyli gunmetal chyba nie do końca... pewnie zaraz rozpęta się zażarta dyskusja gun metal humbrola coś ostatnio bardzo jasny wychodzi....praktycznie srebrny. Ja bym pomalował na czarno H33 a póżniej przetarł suchym pędzlem H53. Oczywiście na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 53 czyli gunmetal chyba nie do końca... pewnie zaraz rozpęta się zażarta dyskusja gun metal humbrola coś ostatnio bardzo jasny wychodzi....praktycznie srebrny. Ja bym pomalował na czarno H33 a póżniej przetarł suchym pędzlem H53. Oczywiście na początek wiem zepsuł się ostatnio jeszcze troche i wyjdzie Revell 99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi