Rafał777 Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 Witam, jestem 14 letnim początkującym modelarzem:P Chcę kleić czołgi w skali 1:72 okres IIWŚ, mam Tygrysa, Tygrysa Królewskiego(z wieżą Porsche) i T-34/85 firmy Revell. I tutaj moje pytanie jakimi kolorami malować gąski?? może mi ktoś napisać? najlepiej numerki Humbrola. Pzdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted September 12, 2008 Share Posted September 12, 2008 53 czyli gunmetal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał777 Posted September 12, 2008 Author Share Posted September 12, 2008 wielkie dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 53 czyli gunmetal chyba nie do końca... pewnie zaraz rozpęta się zażarta dyskusja gun metal humbrola coś ostatnio bardzo jasny wychodzi....praktycznie srebrny. Ja bym pomalował na czarno H33 a póżniej przetarł suchym pędzlem H53. Oczywiście na początek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Mroczkowski Posted September 13, 2008 Share Posted September 13, 2008 53 czyli gunmetal chyba nie do końca... pewnie zaraz rozpęta się zażarta dyskusja gun metal humbrola coś ostatnio bardzo jasny wychodzi....praktycznie srebrny. Ja bym pomalował na czarno H33 a póżniej przetarł suchym pędzlem H53. Oczywiście na początek wiem zepsuł się ostatnio jeszcze troche i wyjdzie Revell 99 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts