cieciwa Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 Witam. Mam problem z wymyśleniem jak zrobić na dosyć dużej figurce imitację zwierzęcej sierści. Nie chodzi mi o zrobienie długiego futra, tylko tej krótkiej 'szczeciny'. Czy ktoś ma jakieś pomysły albo mógłby mnie nakierować na miejsce gdzie zacząć poszukiwania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 Cześć! Może "static grass" mogło by tu się przydać? Mówię tu o metodzie, której modelarze kolejkowi używają do "sadzenia" trawników. Życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 Najlepiej namalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi