Czes Napisano 24 Listopada 2023 Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) Witam. Właśnie ukończyłem model Kfz.305 Opel Blitz z działkiem flak 20mm Zestaw modelu to Italeri & IBG skala 1/72 Podstawka pod działko wykonałem samodzielnie. Malowanie Africa corps farby które użyłem to mig produkt tak jak i cała chemia ktora spoczęła na modelu. Pozdrawiam Edytowane 24 Listopada 2023 przez Czes 9 Cytuj
Adamo722 Napisano 28 Listopada 2023 Napisano 28 Listopada 2023 Fajny podoba się Ja bym jeszcze dół pojazdu bardziej przykurzyl. 1 Cytuj
kryspacz Napisano 28 Listopada 2023 Napisano 28 Listopada 2023 Mam mieszane uczucia. Na początek subiektywnie: podoba się, i to bardzo, aż sprawdziłem, czy to na pewno 1/72, i bardzo chciałbym tak umieć postarzać drewno, bo wygląda to świetnie. Natomiast co do realiów - podstawa pod działo wygląda, jakby zrobiono ją ze zbutwiałych podkładów kolejowych wyłowionych po 60 latach z wody- stopień zużycia mało prawdopodobny po kilkuletniej eksploatacji w suchym klimacie Afryki Północnej? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi