Czes Napisano 24 Listopada 2023 Share Napisano 24 Listopada 2023 (edytowane) Witam. Właśnie ukończyłem model Kfz.305 Opel Blitz z działkiem flak 20mm Zestaw modelu to Italeri & IBG skala 1/72 Podstawka pod działko wykonałem samodzielnie. Malowanie Africa corps farby które użyłem to mig produkt tak jak i cała chemia ktora spoczęła na modelu. Pozdrawiam Edytowane 24 Listopada 2023 przez Czes 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Listopada 2023 Share Napisano 28 Listopada 2023 Fajny podoba się Ja bym jeszcze dół pojazdu bardziej przykurzyl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 28 Listopada 2023 Share Napisano 28 Listopada 2023 Mam mieszane uczucia. Na początek subiektywnie: podoba się, i to bardzo, aż sprawdziłem, czy to na pewno 1/72, i bardzo chciałbym tak umieć postarzać drewno, bo wygląda to świetnie. Natomiast co do realiów - podstawa pod działo wygląda, jakby zrobiono ją ze zbutwiałych podkładów kolejowych wyłowionych po 60 latach z wody- stopień zużycia mało prawdopodobny po kilkuletniej eksploatacji w suchym klimacie Afryki Północnej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi