kozborn Napisano 2 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2023 (edytowane) @Lipa Stary mam nadzieję że to nie o mnie Mnie to forum od dawna leczy z prożnosci. Mógłbym kleić do szuflady, ale wolę korzystać z zasady, że model w wątku warsztatowym jest później znacznie lepszy - tylko warto nie hojraczyć i przyjąć dobre rady... U mnie to się sprawdza. Od czasu gdy tu jestem dużo się nauczyłem, nie nauczysz się jak a) uważasz ze już wiesz b) nie masz potrzeby. Próżność przekreśla jakikolwiek progres. Edytowane 2 Grudnia 2023 przez kozborn 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 2 Grudnia 2023 Share Napisano 2 Grudnia 2023 Napisałem ogólnie. Doświadczam tego, i zapewne nie tylko ja, na co dzień w pracy, na ulicy. Każdy próbuje każdemu dorabiać rogi. Po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 2 Grudnia 2023 Share Napisano 2 Grudnia 2023 (edytowane) 19 minut temu, kozborn napisał: Od czasu gdy tu jestem dużo się nauczyłem, nie nauczysz się jak a) uważasz ze już wiesz b) nie masz potrzeby. Próżność przekreśla jakikolwiek progres. Bardzo słusznie. @ediit chciałem edytować post. Napisałem przypadkiem drugi zle kopiując cytat. Za co przepraszam. Edytowane 2 Grudnia 2023 przez Lipa błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Grudnia 2023 Share Napisano 2 Grudnia 2023 41 minut temu, kozborn napisał: I myślę, że w moich postach niczego takiego nie ma. Absolutnie nie ma. 41 minut temu, kozborn napisał: Fakty są takie, że jest granica za którą mi się już nie chce doszlifowywać modelu. Ale może to się zmieni. Trzymam kciuki. A w ogóle to przepraszam za taki wtręt, siedzę z COVIDEM i po prostu bredzę. Proponuję nie ciągnąć już tego dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 2 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2023 @Xmen napisałem coś zabawnego? Bo nie taka była intencją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi