jachud3 Napisano 2 Grudnia 2023 Share Napisano 2 Grudnia 2023 (edytowane) Cześć, Chciałbym dać nowy dom dość specyficznemu zestawowi - dwa Karasie w jednym Model nabyłem kiedyś od przyjaciela który nie zajmuje się modelarstwem, a sam został obdarowany. Zestaw był niekompletny - nie posiadał żywicznych elementów, które Mirage dodawało do pierwszych modeli, później zastępując je wtryskiem, miał również uszkodzone oszklenie. Dzięki uprzejmości firmy Mirage, udało mi się zdobyć od nich brakujące części, a że wysłali mi je razem z ramkami których nie potrzebowałem, można teraz złożyć dwa Karasie W skład zestawu wchodzi więc 2x set wyprasek (jedna z plastikowymi częściami, które zastąpiły żywiczne w późniejszych wydaniach modeli), dwa arkusze kalkomanie do Karasi w wersji A i B, dwie blaszki i dwie przezroczyste ramki, niestety obie z wadami (w wysłanej przez Mirage ramce szkło było pęknięte w innym miejscu... ale można obie rozciąć i poskładać, będzie jedno dobre). Papierowe instrukcje do wersji limited 480001 i do wersji B 481305. Pudełko zastępcze. Cena - 120 PLN z wliczoną już przesyłką InPost. Do negocjacji Edytowane 10 Grudnia 2023 przez jachud3 Update ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 10 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2023 Podbijam, nowa cena nie jest sztywna, jestem więcej niż otwarty na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 10 Grudnia 2023 Share Napisano 10 Grudnia 2023 Zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 10 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2023 Sprzedane, do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi