eKrystian Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Napisano 6 Stycznia 2009 Paweł chyba tak w każdym razie "żywica" heh. Błotnik takie jak w orginale może masz racje prostota, ale wydaje mi się gdy dojdzie zderzak i inne rzeczy, detale to nie będzie tak na siebie zwracać uwagi. Przynajmniej mi tak się wydaje. Pozdr. Krystian Cytuj
Truckerek93 Napisano 6 Stycznia 2009 Napisano 6 Stycznia 2009 Ta, ostatni myślałem nad kupnem żywicy i silikonu. i zrobić parę odlewów tych kół. bo są naprawdę świetne. Cytuj
eKrystian Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Napisano 6 Stycznia 2009 Fakt wykonanie bardzo ładne felg, akurat zbliżone do orginału. Pozdr. Krystian Cytuj
Sandi Napisano 6 Stycznia 2009 Napisano 6 Stycznia 2009 No ja bym sie na pewno nie podjął takiego projektu..Pięknie czekamy na efekt końcowy ale nawet wiem jak wyjdzie.Poprostu cudownie.Tylko nie zrób nam przykrości i nie zepsuj czegoś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi