eKrystian Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2009 Paweł chyba tak w każdym razie "żywica" heh. Błotnik takie jak w orginale może masz racje prostota, ale wydaje mi się gdy dojdzie zderzak i inne rzeczy, detale to nie będzie tak na siebie zwracać uwagi. Przynajmniej mi tak się wydaje. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 Ta, ostatni myślałem nad kupnem żywicy i silikonu. i zrobić parę odlewów tych kół. bo są naprawdę świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 6 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2009 Fakt wykonanie bardzo ładne felg, akurat zbliżone do orginału. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 No ja bym sie na pewno nie podjął takiego projektu..Pięknie czekamy na efekt końcowy ale nawet wiem jak wyjdzie.Poprostu cudownie.Tylko nie zrób nam przykrości i nie zepsuj czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi