kolejny-Wojtek Napisano 5 Grudnia 2023 Share Napisano 5 Grudnia 2023 Model bardzo mi leżał, więc jest w trzech wersjach. Modele wiekowe 5 lat. kalki oryginalne, malowany Tamiya Ten ma kalki Liveries Unlimited, bardzo dobry producent, niestety chyba już nie istnieje. Kalki Liveries Unlimited. To jedyne zdjęcie obieku "z nogami". Pozdrawiam Wojtek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 Ładne i schludne oba Fokkerki (zwłaszcza ten dalekowschodni) ale na środkowych fotach coś zeszło na psy. Szalone psy. To, co nie do końca mi leży co średnio-szare okna. Jak dla mnie im ciemniejsze kalki okienne tym lepiej. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Grudnia 2023 Share Napisano 8 Grudnia 2023 Pamiętam KLMa z KRK. Przylatywał jeszcze Austrian na Fokkerze. Samolot z mega ciasnymi bagażnikami. Modeliki super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi