stakov Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia CD 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 9 Kwietnia Share Napisano 9 Kwietnia 32 minuty temu, stakov napisał: Wydruki wychodzą lepsze niż się spodziewałem mam nadzieję, że pozostałe wyjdą równie dobrze. Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Biorę jednego na warsztat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia 4 godziny temu, SnajperTBG napisał: Biorę jednego na warsztat:) Pierwszy byłem w kolejce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 10 Kwietnia Autor Share Napisano 10 Kwietnia Błotniki doklejone, model zaczyna powoli nabierać kształtów. Zrobiłem pierwsze przecieranie miejsc po podporach druku oraz warstw przez co model na fotkach nieco przykurzony . Podłoga będzie z 2 kawałków a nie jak planowałem z jednego, wydruk powinien być lepszy, Jak na razie niewiele poprawek co mnie cieszy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia Cudowne bydlę z rezerwatu modeli niedostępnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia no i fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopo Napisano 12 Kwietnia Share Napisano 12 Kwietnia Witam Dopisuję się do kolejki kupujących. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 29 Maja Share Napisano 29 Maja Jak idą prace nad Bushmaster'em? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 1 Czerwca Autor Share Napisano 1 Czerwca Projekt Bushmaster zakończony. Ze względu na uszkodzenie drukarki nie miałem możliwości załączania kolejnych fotek z wydruków. W końcu uporałem się z problemem i zamieszczam kolejne wydrukowane elementy. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 15 Lipca Autor Share Napisano 15 Lipca Rozdzielczość 14 K robi robotę, zdecydowanie lepszy detal niż poprzednie wydruki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 22 Września Autor Share Napisano 22 Września Czeka na położenie podkładu przed właściwym malowaniem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 22 Września Share Napisano 22 Września Super! Kiedy dostępny i jaka cena a Star266, jak postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 23 Września Autor Share Napisano 23 Września 19 godzin temu, Darkin napisał: Super! Kiedy dostępny i jaka cena a Star266, jak postępy? Już jest dostępny, została tylko instrukcja do ogarnięcia. Cena 280 + wysyłka. Co do Stara266 będzie dalsza kontynuacja projektu po zakończeniu Casspira i Oncilli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września Wygląda miodnie z chęcią nabędę zostawiłeś Australijczyków daleko w tyle i w dupie z ich modelem szacun!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 23 Września Share Napisano 23 Września 3 godziny temu, stakov napisał: Już jest dostępny, została tylko instrukcja do ogarnięcia. Cena 280 + wysyłka. Co do Stara266 będzie dalsza kontynuacja projektu po zakończeniu Casspira i Oncilli. Biorę!!! Jak znajdziesz chwilkę to poproszę o wiadomość na priv, odnośnie finalizacji zamówienia. Pozdrawiam serdecznie, Darek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakov Napisano 28 Września Autor Share Napisano 28 Września Podkład położony, szczegóły modelu są zadowalające. Użyty Surfacer to Tamyia 87026, mam nadzieję, że będzie odpowiedni na żywicę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 28 Września Share Napisano 28 Września Wow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 12 Października Share Napisano 12 Października Zakupiony. Jakość level hard!!! No pozamiatane jeśli chodzi o detal w porównaniu do starego showcase. Za jakiś czas pewnie siądę za materię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi