Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
32 minuty temu, stakov napisał:

Wydruki wychodzą lepsze niż się spodziewałem  mam nadzieję, że pozostałe wyjdą równie dobrze.

Rewelacja!👍👏

Napisano

Błotniki doklejone, model zaczyna powoli nabierać kształtów. Zrobiłem  pierwsze przecieranie miejsc po podporach druku oraz warstw  przez co model na fotkach nieco przykurzony . Podłoga będzie z 2 kawałków a nie jak planowałem z jednego, wydruk powinien być lepszy, Jak na razie niewiele poprawek co mnie cieszy. 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

• Like 8
Napisano

Witam

Dopisuję się do kolejki kupujących.

Pozdrawiam

Krzysztof

• 1 month later...
Napisano

Projekt Bushmaster zakończony.

Ze względu na uszkodzenie drukarki nie miałem możliwości załączania kolejnych fotek z wydruków. W końcu uporałem się z problemem i zamieszczam kolejne wydrukowane elementy. 

IMG_20240601_073043.jpg

IMG_20240601_073101.jpg

IMG_20240601_073250.jpg

IMG_20240601_073350.jpg

IMG_20240601_073443.jpg

IMG_20240601_073601.jpg

• Like 7
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Napisano
19 godzin temu, Darkin napisał:

Super!👏

Kiedy dostępny i jaka cena😉 a Star266, jak postępy?

Już jest dostępny, została tylko instrukcja do ogarnięcia. Cena 280 + wysyłka. Co do Stara266  będzie dalsza kontynuacja projektu po zakończeniu Casspira i Oncilli.

Napisano

Wygląda miodnie z chęcią nabędę :) zostawiłeś Australijczyków daleko w tyle i w dupie z ich modelem 🤣 szacun!!!

Napisano
3 godziny temu, stakov napisał:

Już jest dostępny, została tylko instrukcja do ogarnięcia. Cena 280 + wysyłka. Co do Stara266  będzie dalsza kontynuacja projektu po zakończeniu Casspira i Oncilli.

Biorę!!! Jak znajdziesz chwilkę to poproszę o wiadomość na priv, odnośnie finalizacji zamówienia. Pozdrawiam serdecznie,

Darek.

Napisano

Podkład położony, szczegóły modelu są zadowalające. Użyty Surfacer to Tamyia 87026, mam nadzieję, że będzie odpowiedni na żywicę.

x1.jpg

x2.jpg

x3.jpg

x4.jpg

x5.jpg

primer.jpg

• Like 5
  • 2 weeks later...
Napisano

Zakupiony. Jakość level hard!!! No pozamiatane jeśli chodzi o detal w porównaniu do starego showcase.  Za jakiś czas pewnie siądę za materię 😉 

• Like 1
  • 2 months later...
Napisano

Mała aktualizacja, z jednej dostępnej wersji zrobiło się cztery.

Wersja I 

Afganistan

1.jpg

2.jpg

Wersja I Awganistan.jpg

• Like 1