czak45 Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 Od jakiegoś czasu interesują mnie ciekawe, niestaranne malowania kamuflażu. Wzorowałem się na poniższym zdjęciu. Z ciekawości wykonałem model tylko przy pomocy poniższych narzędzi i farb, Do wykonania brudzenia wykorzystałem farby plakatowe. Tradycyjnie na początku fotomontaż. I cała reszta. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 Podoba się, ciekawie wyszło, z dalsza można by to nawet wziąć za 35kę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) Całkiem fajnie wyszedł jak na plakatówki , widać można, plus za podstawkę, czarno białe foto rządzi, aż sobie ten warsztat przypomniałem , wybroniłeś się. Edytowane 30 Grudnia 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 (edytowane) No dobra. Widząc ten miniwarsztat na początku spodziewałem się raczej "średniego" modelu. Potem czarno białe zdjęcie archiwalne, które okazało się fotomontażem - brawo . A sam model wyszedł bardzo fajnie. Nie przypuszczałbym, że można tyle wycisnąć bardzo skromnymi środkami. I teraz patrząc na całą chemię, którą mam w szufladach stwierdzam, że przepłaciłem . Fotomontaż wymiata! Ale lufę KMu można następnym razem spróbować rozwiercić choć wiem, że to 1/48. Edytowane 30 Grudnia 2023 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Grudnia 2023 Share Napisano 30 Grudnia 2023 Fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi