Marcin M. Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia No i kolejny ścibor na warsztacie. IN BOX Zacząłem wczoraj. Kilka błonek i szwów usunąłem i zapodkładowałem całość czarnym matowym primerem AP, naprawdę jest bardzo dobry Suchy pędzel light ghost gray Vallejo: Na podstawce dałem niebieskiego speedpainta Beowulf Blue od AP, nadal nie mogę sie przekonać do tej techniki... Light skin Pactry zwaszowany Reikland Flesh: M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Stycznia Share Napisano 2 Stycznia Przypomina trochę Hellboya. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Stycznia Autor Share Napisano 3 Stycznia Podstawkę można by w nieskończoność malować, ale na tym poprzestanę. Łysy dostał więcej kolorów. M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Stycznia Share Napisano 3 Stycznia jedna rzecz tylko mi się nie zgadza.... jak ma być Ogre Cossack #4 to koniecznie musisz dorobić osełedec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Stycznia Autor Share Napisano 3 Stycznia (edytowane) 20 minut temu, M.A.V. napisał: to koniecznie musisz dorobić osełedec Nie no łyse też były, ale spoko, Scibor ma też #2, też ciekawego. ...na mojej długiej liście zakupów... Edytowane 3 Stycznia przez Marcin M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Listopada Autor Share Napisano 7 Listopada (edytowane) Trochę czasu zeszło, zanim wena wróciła... Edytowane 7 Listopada przez Marcin M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 12 Listopada Share Napisano 12 Listopada Morda trochę jak u kolesia z Full Throttle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Listopada Autor Share Napisano 13 Listopada W dniu 12.11.2024 o 11:20, krn78 napisał: Morda trochę jak u kolesia z Full Throttle Nie znam rzeczonego, więc wierzę na słowo. Zapraszam do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi