tees Napisano 17 Września 2008 Napisano 17 Września 2008 Witam. O istnieniu F-16 w skali 1/48 z Mastercraftu z polskimi kalkami to wiedziałem ale dopiero dzisiaj wpadł mi w ręce. Wypraski to chyba przepak Italeri, takie sobie, natomiast kalki to mnie zaskoczyły ( poraz pierwszy). Slicznie zrobione ,bez przesunięć, na matowym podkładzie.Oto foty: kalka na dość długim podkładzie temu podzieliłem na dwie foty Wypraski: A teraz to co mnie zaskoczyło poraz drugi: Szesnastka w siedemdwujce.O wypraskach to nie będe się wypowiadał bo nie warto. Poprostu dawny Intech zato kaleczki niegorsze niz w czteryósemce: Pozdro dla wszystkich. Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 17 Września 2008 Napisano 17 Września 2008 Witam. Ja kupiłem ten model w 1/72 za 18 PLN dla samych kalek. Wypraski wywaliłem, bo faktycznie kaszana. Pozdr Cytuj
tees Napisano 17 Września 2008 Autor Napisano 17 Września 2008 Ja tą siedem dwójke dostałem jako gratisa do czteryósemki a ściślej to miałem do wyboru tego lub P-7 . Jako że pesiudemke już mam to wziąłem efa tylko dla kalek. Mam blocka 52 z Revela a jest naprawde fajny więc się przydadzą. Tylko kurcze czasu mało żeby dłubać. Cytuj
sokol Napisano 17 Września 2008 Napisano 17 Września 2008 W zasadzie temat już był http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=4985&highlight=f16 Cytuj
Grzes Napisano 17 Września 2008 Napisano 17 Września 2008 No faktycznie kaleczki 1:72 miodzik... Chyba po polubię Mastercraft ze wzgledu na kalki Cytuj
elcin Napisano 17 Września 2008 Napisano 17 Września 2008 Taaak też chyba sobie kupie w 1:72 znowu, (też dla kalek) jednego już skleiłem (beznadziejnie wyszedł), ta dysza wylotowa w 1:72 najbardziej pasuje opisem do niedokończonego lejka A takich kalek nie miałem, kupiłem ten model w 72 zaraz po tym jak wyszedł i kalki były wielkości nawet nie 1/10 tego co zaprezentowaliście. Cytuj
tees Napisano 17 Września 2008 Autor Napisano 17 Września 2008 W zasadzie temat już był http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=4985&highlight=f16 Kurcze. Faktycznie że temat już był. A wcześniej sprawdzałem by się nie powtarzać ale jakoś mi nie wpadł w oko. Sorry Cytuj
Ostach Napisano 17 Września 2008 Napisano 17 Września 2008 Eeeeeej, to mój Block 40 udający naszego "Jaszczębia" w 48 sie kurzy chyba trzeci rok a tu w tym pudełencju takie śliczne kalki?! Skandal Poszukam tego mastercraftu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi