tees Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Witam. O istnieniu F-16 w skali 1/48 z Mastercraftu z polskimi kalkami to wiedziałem ale dopiero dzisiaj wpadł mi w ręce. Wypraski to chyba przepak Italeri, takie sobie, natomiast kalki to mnie zaskoczyły ( poraz pierwszy). Slicznie zrobione ,bez przesunięć, na matowym podkładzie.Oto foty: kalka na dość długim podkładzie temu podzieliłem na dwie foty Wypraski: A teraz to co mnie zaskoczyło poraz drugi: Szesnastka w siedemdwujce.O wypraskach to nie będe się wypowiadał bo nie warto. Poprostu dawny Intech zato kaleczki niegorsze niz w czteryósemce: Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Witam. Ja kupiłem ten model w 1/72 za 18 PLN dla samych kalek. Wypraski wywaliłem, bo faktycznie kaszana. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 Ja tą siedem dwójke dostałem jako gratisa do czteryósemki a ściślej to miałem do wyboru tego lub P-7 . Jako że pesiudemke już mam to wziąłem efa tylko dla kalek. Mam blocka 52 z Revela a jest naprawde fajny więc się przydadzą. Tylko kurcze czasu mało żeby dłubać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 W zasadzie temat już był http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=4985&highlight=f16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 No faktycznie kaleczki 1:72 miodzik... Chyba po polubię Mastercraft ze wzgledu na kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcin Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Taaak też chyba sobie kupie w 1:72 znowu, (też dla kalek) jednego już skleiłem (beznadziejnie wyszedł), ta dysza wylotowa w 1:72 najbardziej pasuje opisem do niedokończonego lejka A takich kalek nie miałem, kupiłem ten model w 72 zaraz po tym jak wyszedł i kalki były wielkości nawet nie 1/10 tego co zaprezentowaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 17 Września 2008 Autor Share Napisano 17 Września 2008 W zasadzie temat już był http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=4985&highlight=f16 Kurcze. Faktycznie że temat już był. A wcześniej sprawdzałem by się nie powtarzać ale jakoś mi nie wpadł w oko. Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Eeeeeej, to mój Block 40 udający naszego "Jaszczębia" w 48 sie kurzy chyba trzeci rok a tu w tym pudełencju takie śliczne kalki?! Skandal Poszukam tego mastercraftu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi